Festivalul Naţional de Folk “Chira Chiralina” – Brăila 2009

De Alina Ioana Deac la data September 7, 2009   in Rubrica EVENIMENT

În perioada 6-8 noiembrie 2009, la Brăila, pe scena Casei Tineretului, va avea loc cea de-a patra ediţie a Festivalului Naţional de Folk “Chira Chiralina”.

Evenimentul, organizat de Consiliul Judeţean şi Centrul de Creaţie Brăila, are ca scop descoperirea şi promovarea tinerelor talente ale muzicii folk, continuând o importantă tradiţie a genului în oraşul de pe malul Dunării.

Tinerii artişti, cu vârsta până în 35 de ani, care doresc să se înscrie în concurs trebuie să trimită, până la data de 26 octombrie 2009, 3 piese demo în format mp3 pe adresa [email protected] sau pe CD (în format mp3 sau wav) pe adresa: Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, Piaţa Traian nr. 2, cod 810153, Brăila, Judeţul Brăila.

Juriul care va decide câştigătorii are în componenţa sa personalităţi ale muzicii de gen, redactori radio, TV şi personalităţi culturale locale. Preşedintele de onoare al festivalului este Nicu Alifantis, unul dintre cele mai importante nume ale muzicii româneşti pe care le-a dat oraşul Brăila.

Pentru mai multe detalii legate de condiţiile de participare, cei interesaţi pot descărca de aici Regulamentul de participare şi Fişa de înscriere. De asemenea, se pot adresa Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale la numerele de telefon 0239.614710, 0723.214657 sau pe e-mail la adresele: [email protected][email protected]

Mai multe informaţii legate de programul festivalului vă vom oferi în curând.

Popularity: 4% [?]

Comentariul tau :