10 august 2009 - Nelu Pitic & Daniel Julean - Planeta murdară

De miragecj la data August 10, 2009   in Rubrica PIESA ZILEI

O după-amiază liniştită de weekend, petrecută în familie, ce nu anunţa nici o ieşire din acel firesc banal, dar un telefon primit de la un om fain, devenit drag aşa, pe nepusă masă, cu care nu mai vorbisem de ceva vreme, mi-a schimbat un pic ordinea gândurilor.

Având în vedere cele întamplate, din păcate, la sfârşitul săptămânii trecute şi urmărind cine, cât şi ce s-a scris pe bloguri şi în mass-media, mă gândeam ce ar fi dacă am şti să ne bucurăm de oameni cât sunt printre noi, ce ar fi dacă în locul Nikitelor şi Columbencelor le-am oferi spaţiu în primetime oamenilor care au într-adevar ceva de spus, ce ar fi dacă în locul poeziilor tip bocet (deşi realizarea e excelentă) am scrie poezii ce ar celebra viaţa, ar fi mai bine cred şi poate e momentul să nu mai repetăm greşelile şi să ne bucurăm de cei ce mai sunt, fie ei prieteni, familie sau artişti dragi.

Deşi ne-am propus, în urma unor sugestii, să lăsăm chestiile personale deoparte şi să oferim mai multe informaţii despre piesă sau artişti, de data asta, din păcate, nu mă pot ţine de cuvânt, dar ce vă pot spune e că ei doi, Nelu Pitic şi Daniel Julean .. cântă din pură şi simplă plăcere şi cred că e un argument solid ca să vă savuraţi cafeaua în compania lor. O zi cât de bună poate să fie ea !

Popularity: 4% [?]

Comentariul tau :