12 iunie 2009 – Narcisa Suciu – Câmpuri aurii

De Alina Ioana Deac la data June 12, 2009   in Rubrica PIESA ZILEI

Dragi clujeni, după cum vă anunţam aici, vom începe acest weekend cu o seară frumoasă, o seară cu folk pe săturate, pentru o cauză nobilă. Micuţii de la Centrul de Recuperare pentru Copiii cu Handicap Motor au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Aşa că oamenii buni care se ocupă de construirea căsuţei lor ne vor oferi, în schimb, o cântare de zile mari cu Narcisa Suciu, Ducu Bertzi, Emeric Imre, Liviu Bocănială şi Raluca Irimia, Grupul Unde şi Grupul Autograf. Noi credem că ceea ce ei ne oferă nu e puţin lucru şi că merită să contribuim fiecare dintre noi.

Aşadar, ne vedem diseară, la sala Auditorium Maximum (fosta Filarmonică)! Biletele se găsesc la Clubul Autograf şi la Sediul StudCard din incinta SORA SHOPPING Center, preţul unui bilet fiind 30 de lei şi 18 lei pentru studenţi, bani ce se vor dona Centrului de Recuperare pentru Copiii cu Handicap Motor din Cluj-Napoca.

Pentru că nu am mai auzit-o cântând în urbea noastră de cam multă vreme şi ne era tare dor de ea, pentru că aşteptăm cu mare drag să o vedem diseară pe fata cu păr şi voce de aur, ne-am gândit să vă facem ziua aurie de cu bună dimineaţă (nu de alta, dar să fiţi pregătiţi şi cu temele făcute până diseară).

Aşadar, doamnelor şi domnilor, Narcisa Suciu şi ale sale “Câmpuri aurii” numai bune de înseninat ziua:

&]

Comentariul tau :