Joia de folk cu Ionuţ Mangu

De Alina Ioana Deac la data June 10, 2009   in Rubrica EVENIMENT

ionut_mangu-site

Doamnelor şi domnilor, dragi clujeni şi prieteni autografieni, săptămâna aceasta clubul de pe Memo vă invită la o seară de folk susţinută de amicul nostru, al tuturor celor care pierdem nopţile de joi în cel mai fain beci din Cluj, nimeni altul decât Ionuţ Mangu.

Pe Ionuţ l-am cunoscut în urmă cu un an şi ceva, într-un Autograf cam pustiu. Pe scenă nu se întâmpla nimic în seara aceea şi în tot clubul dacă erau, în total, vreo zece persoane. Povesteam în tihnă cu amicii cu care venisem acolo, când deodată am auzit acordurile unei chitări şi o voce puternică şi plăcută cântând o piesă de la Vama Veche (dacă nu mă înşel). A continuat apoi cu alte cântece cunoscute de noi şi clubul, cam rece şi plicticos până în acel moment, s-a încălzit şi a devenit mai prietenos. Nu a durat mult până să ajung la aceeaşi masă cu cel care cânta şi amicii lui şi uite aşa, fără să mă fi aşteptat vreun moment la una ca asta, o seară ce se anunţa scurtă şi fără vreun eveniment special, s-a transformat într-o noapte de pomină ce s-a încheiat abia spre revărsatul zorilor, o noapte cu multă muzică, prieteni noi, glume bune şi hohote de râs.

De atunci şi până astăzi Ionuţ al nostru a crescut din punct de vedere muzical şi din al său „cuptor al creaţiei” au ieşit cântece noi, a participat la fel de fel de festivaluri prin întreaga ţară şi de curând a câştigat un loc III la „Prima Iubire” de la Reghin. Nu de puţine ori a întreţinut atmosfera din Autograf alături de ceilalţi oameni de bază ai clubului (i-aş nominaliza aici în special pe Mishu Călian, Florin Toloargă şi Ioan Onişor), oferindu-ne deschideri ori încheieri glorioase ale unor nopţi de poveste.

Ei bine, iată că a venit şi rândul lui Ionuţ să aibă o seară a sa în Autograf, o seară în care chiar el este invitatul de onoare al clubului, o seară pe care ar fi bine să nu o rataţi, pentru că se anunţă a fi una lungă, cu piese cunoscute de toată suflarea autografiană şi nu numai.

Aşadar mâine, adică joi, adică pe data de 11 iunie 2009, în clubul Autograf, de la orele 22:00 trecute fix, sunteţi aşteptaţi la o cântare cu Ionuţ Mangu. Noi vom fi acolo şi sperăm să ne întâlnim şi cu voi în număr cât mai mare.

PS: Săptămâna viitoare, în Autograf veţi avea parte de un concert cu Victor Socaciu.

Până atunci însă, nu uitaţi că vineri seara ne întâlnim la un concert folk caritabil de la care ar fi bine ca nişte oameni cu suflet mare ca dumneavoastră să nu lipsească. E folk pe săturate şi mai e şi o cauză mai mult decât nobilă.  Detalii găsiţi aici.

Popularity: 2% [?]

Un comentariu
Trimite un comentariu »

  1. VA INVIT SA VIZITATI UN BLOG NOU,NON-CONFORMIST,DEDICAT VIETII, IN CARE SPER SA VA REGASITI SI LA CARE SPER SA CONTRIBUI TI SI VOI CU MATERIALE SI OPINII,CHIAR DACA SUNT CRITICE. CU STIMA SI RESPECT CIRSTEA FLORIN.

Comentariul tau :