Folk de şi pentru suflet la Cluj

De miragecj la data June 5, 2009   in Rubrica EVENIMENT

afisbDa, „e criză, e cald, e foarte smarald”, vorba poetului (Dinu Olăraşu, evident) dar, chiar şi-n această perioadă mai grea, cred şi mai ales sper că nu ne-am pierdut ideea de a fi oameni, de a-i ajuta pe alţii. Şi mai ales când e vorba de oameni, omuleţi de-a dreptul, ce nu şi-au ales soarta, ci aşa le-a fost scris. Chiar dacă ei nu se plâng, îşi doresc doar să zboare. Ei au nevoie de noi pentru a-i ajuta să-şi termine căsuţa, e vorba de Centrul de Recuperare pentru Copii cu Handicap Motor din Cluj-Napoca, înfiinţat la iniţiativa Fundaţiei C.R.C.H.M., care împlineşte 10 ani de existenţă.

Câteodată pentru a ajuta ai nevoie de ajutor, de un imbold. Astfel, nişte oameni faini (şi aş vrea să-l nominalizez aici pe Liviu Bocănială, pentru că el ne-a ajutat şi pe noi să ne implicăm în această acţiune), s-au gândit să combine două lucuri frumoase, utile şi plăcute în acelaşi timp. Astfel că vineri, 12 iunie, ora 19.00, în sala Auditorium Maximum (fosta Filarmonică), vor cânta: NARCISA SUCIU, DUCU BERTZI, EMERIC IMRE, LIVIU BOCĂNIALĂ şi RALUCA IRIMIA, GRUPUL „AUTOGRAF”, GRUPUL „UNDE”, iar cumpărarea biletului reprezintă donaţia ta pentru C.R.C.H.M. – concertul va fi cadoul lor pentru gestul tău. Biletele se găsesc la Clubul Autograf şi la Sediul StudCard din incinta SORA SHOPPING Center.

Detalii şi informaţii suplimentare puteţi obţine la telefonul 0788060119 şi pe www.crchm.ro.

În holul de la intrare va fi o expoziţie de pictură cu vânzare a PAULEI IOANA ONEA. Atât din vânzarea acestor tablouri, cât şi din albumele pe care artiştii le vor aduce cu ei pentru dumneavoastră, un procent va fi oferit Centrului de Recuperare a Copiilor cu Handicap Motor. În plus, Starbucks Coffee, partener al acestei acţiuni, va oferi tuturor celor care vor veni cu biletul în cafeneaua de la Iulius Mall, la o băutură cumpărată, o a doua din partea casei!

Iar dacă vrei să-i cunoşti pe aceşti omuleţi, eşti aşteptat miercuri, 10 iunie, la un marş al cărucioarelor, în parcul din spatele Teatrului Naţional, iar joi, 11 iunie, va avea loc un simpozion pe tema „Dizabilitate şi Societate”. Te aşteptăm cu mare drag !


3 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. [...] de Recuperare pentru Copii cu Handicap Motor. Mai multe detalii evident pe folkblog, adica aici [...]

  2. [...] Până atunci însă nu uitaţi că vineri seara ne întâlnim la un concert folk caritabil de la care ar fi bine ca nişte oameni cu suflet mare ca dumneavoastră să nu lipsească. E folk pe săturate şi mai e şi o cauză mai mult decât nobilă.  Detalii găsiţi aici. [...]

  3. [...] mai citite articole CONCERTE FOLK11 iunie 2009 – Nicu Alifantis – Inscripţie pe un inelFolk de şi pentru suflet la ClujMOZART ROCKSJoia de folk cu Ionuţ Mangu Cenaclul Flacăra în Parcul Plumbuita Folk la Suceava în [...]

Comentariul tau :