Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

De Lucia Marginean la data May 28, 2009   in Rubrica RECOMANDARI

fitsheaderDragi prieteni şi degustători de manifestări artistice, vă propunem o săptămână plină cu bunătăţi din teatru, muzică şi dans, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, ce se se va desfăşura în perioada 28 mai – 7 iunie.

FITS este cel mai important festival anual de teatru şi de artele spectacolului din România şi al treilea ca importanţă la nivel mondial. Programul de anul acesta aduce la Sibiu participanţi din 70 de ţări şi prezintă 350 de spectacole ce se desfăşoară în 55 de locaţii diferite, aşteptând 60.000 de spectatori zilnic.

Oferta culturală de anul acesta este extrem de generoasă, cuprinzând spectacole ale marilor teatre din Romania şi străinătate, spectacole de stradă în diverse locaţii (oraşul vechi, cetăţile şi bisericile din jurul Sibiului), teatru-dans, spectacole de lumini, de muzică, pantomimă, expoziţii de fotografie, lansări de carte si multe alte surprize.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu este organizat de Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu cu sprijinul autorităţilor locale.

Aici puteţi găsi programul complet al fiecărei zile de festival. Dar ca să vă facem poftă, vă oferim un quick preview pe categorii:

Spectacole de teatru

Spectacole de dans

Spectacole de muzică

Spectacole de stradă

Vă dorim, aşadar, un weekend plin şi vesel, în care să va delectaţi simţurile în pitorescul Hermannstadt.

2 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. Si tot in uikend acum la Bucuresti teatrul iese in strada:http://metropotam.ro/Evenimente/eve2435149139-B-FIT-in-the-street-Festivalul-de-teatru-in-strada/

  2. Poze de la festival puteti gasi la adresa de mai jos:

    http://www.sibiul.ro/poze-sibiu/festivalul-international-de-teatru-sibiu-2009/228/1/

    Filme HD de la spectacolele din cadrul FITS 2009 la adresa:

    http://www.sibiul.ro/sibiu-videos/festivalul-international-de-teatru-sibiu-2009_11.html

Comentariul tau :