30 aprilie 2009 - Mircea Vintilă - Noros Cecer

De Alina Ioana Deac la data April 30, 2009   in Rubrica PIESA ZILEI

Dacă vă simţiţi lipsiţi de chef şi de voie bună, dacă vi se pare că, vorba cântecului, drama vieţii vă subjugă efemer, eu zic să profitaţi de mini-vacanţa asta binevenită ce va începe de mâine, să luaţi rapidul de Constaţa şi să fugiţi pe litoralul Mării Negre. Sunt sigură că vă veţi întoarce de acolo cu puterile refăcute.

Dacă însă nu aveţi posibilitatea să plecaţi la mare şi dacă locuiţi în Capitală, am o altă propunere pentru voi. Puteţi începe distracţia chiar din seara asta, nu de alta, dar mâine sunteţi liberi, aşa că puteţi să o lungiţi până în zori fără să vă faceţi griji. Cred că în Capitală aveţi multe opţiuni de petrecut o seară cu muzică faină şi prieteni dragi alături, eu însă, dacă aş fi în locul vostru, aş merge la Hard Rock Cafe. Şi nu, nu pentru o porţie sănătoasă de dat din plete (deşi trebuie să recunosc că am poftă mare şi de aşa ceva :D ), ci pentru o seară corifeică alături de nimeni alţii decât cei doi colibri liberi, pe numele lor Mircea. Mai multe detalii despre acest eveniment găsiţi aici.

Şi acum, ca să vă fac poftă de mare, de idile frumoase şi cântece dragi, vă las în compania mirifikului corifeu Mircea Vintilă şi vă doresc un mini-concediu cu soare şi oameni dragi alături de voi:

PS: Cât despre clujeni, sper că nu aţi uitat că în seara asta avem spiriduşi în Autograf. :D

Popularity: 1% [?]

Un comentariu
Trimite un comentariu »

  1. Ah, pica numai bine de 1 mai :) Multumesc mult!

Comentariul tau :