Vasile Şeicaru lansează “În oraşul cu floare de tei”

De miragecj la data April 6, 2009   in Rubrica LANSĂRI

seicaruÎn prima parte a anului curent am avut parte de neaşteptat de multe surprize muzicale frumoase de la nişte oameni faini care se încăpăţânează să cânte folk. Astfel, Zoia Alecu ne-a servit o porţie de “Cărări de Maci”, Alina Manole ne-a demostrat că Luna e pătrată (şi noi o credem pe cuvânt), iar astăzi, 6 aprilie, Ducu Bertzi lansează mult aşteptatul album live, „Ducu Bertzi & Florian Pittiş în concert”.

Pe data de 9 aprilie la Casa de Cultură Preoteasa - “Siver Church Club” un alt “om cu o chitară” fără de care folkul românesc ar fi fost cu sigurantă altfel, pe numele lui de scenă (şi nu numai J) Vasile Şeicaru lansează albumul intitulat “În oraşul cu floare de tei”.

Noul material discografic marca Vasile Şeicaru este al zecelea album de autor şi cuprinde 10 piese noi dintre care amintim: “Un înger pereche”, “Din cuvintele concrete, din iubirile secrete”, “Lumea pentru toţi”, “Steaua”, „În oraşul cu floare de tei”. Vasile Şeicaru semnează atât versurile cât şi muzica pieselor prezente pe noul album dedicat memoriei soţiei sale Gabriela Şeicaru.
Pe lângă personajul principal, la inregistrarile acestui album au mai participat: Raul Cusak - clape (Vama), Nicu Patoi - chitară (Bănică jr, Platonic band), Sorin “Pupe” Tănase (Viţa de Vie). Albumul a fost imprimat în studioul VDV (Viţa de vie), iar mixajele au fost făcute într-un studio din Ungaria..

Aşadar, dragi iubitori de folk din Capitală, cred ca ştiţi ce aveţi de făcut pe data de 9 aprilie, de la ora 18, cât despre restul cetaţenilor, proviciali (cum ni se
spune) cumpărati până una alta albumul (îl găsiţi şi pe situl artistului) şi ascutaţi-l! Iar domnul Vasile Seicaru, dupa cum bine îl cunoastem, va ajunge, cu siguranţă, în curând şi prin oraşele voastre.

Popularity: 3% [?]

3 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. cred ca e 9 aprilie :) si nu martie

  2. http://folk4me.blogspot.com/ sau http://www.youtube.com/watch?v=CzZ5ydPawTs veti gasi clipul oficial al artistului…(In orasul cu floare de tei-Vasile Seicaru)

  3. http://www.youtube.com/watch?v=CzZ5ydPawTs

Comentariul tau :