UNDE? In Autograf, evident!

De Alina Ioana Deac la data March 25, 2009   in Rubrica EVENIMENT

unde_afis

Grupul UNDE

Dacă sunteţi clujeni şi încă nu aţi înţeles unde trebuie să vă petreceţi serile de joi (cu toate că noi aici tot încercăm să vă convingem de ceva timp), am să v-o mai spun o dată: în clubul Autograf, de pe strada Memorandumului nr.23 se întâmplă, în fiecare săptămână, Joia de Folk, aşadar şi prin urmare alt program chiar nu trebuie să vă faceţi!

Când strigăm în gura mare „Ne veeeedeeeem joooooi!”, pentru noi e foarte clar despre ce este vorba, mai multe lămuriri nu sunt necesare. Unde? Păi da, exact, săptămâna aceasta chiar Unde! Cum nu aţi înţeles? Aaaaa! Voi chiar ma întrebaţi „unde anume ne vedem?”. Păi da’ nu v-am spus mai sus? În Autograf, evident! Cine cântă? Păi nu tocmai asta spuneam mai sus: Unde! Da, în Autograf, am înţeles că aţi înţeles până la urmă, dar eu altceva vreau să vă spun aici!…Nu merge aşa!

Aşadar, să reluăm, să reformulăm, să ne concentrăm: Doamnelor şi domnilor, dragi ascultători de folk din Cluj-Napoca, săptămâna aceasta, pe data de 26 martie 2009, la Joia de folk din Autograf va cânta o trupă din urbea noastră dragă, pe numele ei de scenă Grupul UNDE!

Aceia dintre voi care aţi fost la concertul dedicat zilei de Dragobete de la Iulius Mall de anul acesta, i-aţi putut vedea şi auzi pe cei din Grupul Unde într-o formulă ceva mai nouă, cei care nu aţi fost, eu cred că ar fi bine să veniţi măcar de data asta, vă asigur că nu veţi regreta. Alături de aceiaşi Ioan Onişor şi Sandra Pop  vor cânta Olivia Langa (voce şi chitară), Sorin Zamfir (percuţie) şi Florin Dorca (clape).

Aşadar, ne-am lămurit? Acum e clar? Buuun! Mă bucur să aud asta! Şi m-aş bucura şi mai tare dacă ne-am întâlni în număr cât mai mare acolo, nu de alta, dar se anunţă o seară faină de tot, ca toate serile din cel mai fain beci de pe Memo, dealtfel. Închei cu tradiţionalul: Ne veeeedeeeeem joooooi!

 

Comentariul tau :