Cărări de maci şi flori de tei în luna februarie

De Alina Ioana Deac la data January 13, 2009   in Rubrica LANSĂRI

Chiar dacă începutul de an pare un pic mai sărac în evenimente folk de amploare, noi vă asigurăm că nu mai e multă vreme până când veţi fi din nou bombardaţi de festivaluri, cântări de soi şi - nu în ultimul rând - lansări de albume aşteptate de mulţi dintre voi cu sufletul la gură.

Zoia Alecu şi Cărările de maci

zoiaalecu2

Zoia Alecu

La doar doi ani de la apariţia primului său album de autor, Zoia Alecu e aproape gata de lansarea celui de-al doilea. Noul material discografic se va numi Cărări de maci şi se pare că va fi gata în luna februarie.

La fel ca Vino aici, primul album al Zoiei Alecu, cel de-al doilea va fi scos la Ovo Music, casa de discuri a lui Ovidiu Komornyc şi va conţine tot 10 piese. Dar, dacă pe primul album doar cinci dintre cele zece piese erau noi, de data aceasta artista ne va dărui nouă melodii nou-nouţe, doar una singură, cea care dă şi titlul albumului, fiind dintre cele vechi.

Vasile Şeicaru - În oraşul cu flore de tei

seicaru

Vasile Şeicaru

Vasile Şeicaru ne pregăteşte şi el o nouă surpriză discografică, noul său album aflându-se la un pas de finalizare. Artistul însuşi declară, pe site-ul său oficial, că undeva pe la mijlocul lunii februarie noul material ar putea fi scos pe piaţă.

Cei care au avut ocazia să-l vadă pe Vasile Şeicaru în concert în ultima perioadă a anului trecut au auzit cu siguranţă şi câteva dintre cele zece piese pe care artistul le-a pregătit pentru noul său album. Printre acestea se numără Din cuvintele concrete, din iubirile secrete, Un înger pereche şi În oraşul cu floare de tei piesa care, de altfel, dă şi numele albumului.

Mai multe detalii legate de cele două evenimente vă vom oferi cât mai curând.

INFORMAŢIE DE ULTIMĂ ORĂ: Albumul Zoiei Alecu va fi lansat, cel mai probabil, pe data de 26 februarie la clubul PAT din Bucureşti.

Popularity: 1% [?]

Comentariul tau :