Festivalul Naţional - Concurs de Muzică Folk Om Bun

De Alina Ioana Deac la data December 10, 2008   in Rubrica EVENIMENT

om-bun-2008c-preview-final1

Luna aceasta va avea loc ediţia cu numărul XVIII a Festivalului Naţional Concurs  Om bun, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate muzicii folk din România. Evenimentul, organizat de Fundaţia Culturală Om bun, se va desfăşura în perioada 15-17 decembrie la Teatrul Ion Creangă din Bucureşti .

Cel de-al XVIII-lea om bun va fi ales anul acesta pe data de 17 decembrie, ultima zi a festivalului, când pe scena vor urca finaliştii concursului pentru a-şi lua premiile în cadrul Galei laureaţilor. Preselecţia va avea loc pe data 14 decembrie, ora 14:00, la Teatrul Ion Creangă, iar concursulse va desfăşura în serile de 15 şi 16 decembrie începând cu ora 18:00. În fiecare dintre cele trei seri ale festivalului, alături de tinerii folkişti ce vor lupta pentru marele premiu, vor urca pe scenă, pentru a susţine recitaluri , nume consacrate ale genului.

Programul festivalului:

15 decembrie - ora 18:00

  • Concurs  de interpretare
  • Recitaluri: Andante, Ovidiu Scridon, Victor Socaciu & Biroul Executiv, Tatiana Stepa, Ducu Bertzi, Mircea Vintilă & Brambura

16 decembrie - ora 18:00

  • Concurs  de interpretare
  • Recitaluri: Dani Făt, Walter, Ţapinarii, Maria Gheorghiu, Dinu Olăraşu, Daniel Iancu,  Ada Milea, Ştefan Hruşcă

17 decembrie - ora 18:00

  • Gala Laureaţilor
  • Recitaluri: Stelian Maria, Ovidiu Mihăilescu, Andrei Păunescu, Emeric Imre & Friends, Vali Şerban, Vasile Şeicaru, Mircea Baniciu & Vladi Cnejevici

Biletele se găsesc la Teatrul Ion Creangă, Piaţa Amzei nr. 13, telefon: 021/317.85.90 

 

Ovidiu Mihăilescu - Cowboy-ul Nelu:

]

Popularity: 22% [?]

Nu sunt comentarii
Trimite un comentariu »

  1. Heei, fetzi mei… cand imi amintesc ca parca ieri era prima editie a festivalului… care nu a fost acum 8 ani, ca viata nu e simpla:)) In 1996, castiga Ada Milea… ma cuprinde nostalgia! Sa va distrati si sa ne povestiti.

  2. Vă mulţumesc din suflet că aţi publicat aceste informaţii. Abia de exită altundeva pe net un articol care să ofere mai multe informaţii cu privire la Gala “om bun” din acest an.

  3. Succes tuturor participantilor! Sa fie o editie mai faina ca oricand !:)…

  4. CINE O FI PERSONAJUL CARE A SOSIT LA SFARSITUL CONCURSULUI, CAND JURIUL DELIBERA, CARE N-A APUCAT SA CANTE SI TOTUSI A FOST PE LISTA CELOR ADMISI IN CONCURS?
    CE SPUNETI DOMNULE VICTOR SOCACIU?

  5. @UNUL DINTRE PARTICIPANTI : iti inteleg frustrarea dar nu e ok sa acuzi fara sa aduci dovezi asa oricine poate acuza pe oricine de orice. daca ai ceva de zis spune-o pe fata si eventual si mai bine persoanelor implicate. aici pe blogul acesta nu cred ca o sa gasesti raspunsuri/solutii.

    si daca totusi ai vazut chestia asta de ce n-ai reactionat atunci ?

    mai nou observ ca e o moda sa-l acuzi pe victor socaciu, nu zic ca omu n-ar avea defectele lui, dar totusi organizeaza fest. ala de 18 ani macar un pic de respect n-ar strica.

  6. @UNUL DINTRE PARTICIPANTI: sunt de acord cu miragecj in sensul ca degeaba ne spui tu noua lucrurile astea, nu vei rezolva nimic! Imi pare sincer rau daca s-a intamplat asa cum spui tu. Din pacate, nu am fost acolo asa ca nu pot vorbi in cunostinta de cauza. Dar daca lucrurile stau asa cum spui, de ce nu ati reactionat voi, ceilalti? Sunt sigura ca nu esti singurul care s-a simtit nedreptatit daca intradevar s-a intamplat ceea ce spui tu. De ce nu ati reactionat? SI daca ceilalti nu au avcut curaj, de ce nu ai reactionat tu? De ce ne spui noua povestea asta in loc sa o fi spus cui trebuia sa o spui? Nu stiu daca domnul Victor Socaciu citeste acest blog. Iar daca cumva il citeste, nu stiu in ce masura iti va raspunde la intrebare.
    Spun aceste lucruri pentru ca eu cred ca atunci cand esti martorul unei nedreptati ori ai curajul sa faci ceva, sa spui ceea ce ai de spus cui trebuie, ori stai in banca ta. O “depesa anonima” nu va schimba in niciun fel situatia. Iar atitudinile de genul acesta sunt cele care fac ca tara asta sa ramana la stadiul la care a lasat-o tata Caragiale. Si e pacat! Degeaba ne plangem de “batranii” ramasi in urma, speriati si indocrinati daca si noi, cei tineri, ne comportam la fel.
    E usor sa acuzam sub protectia anonimatului, sa ne varsam nemultumirile undeva pe internet dar, atata timp cat nu rezolvam nimic cu asta eu nu inteleg de ce o facem.
    Pe de alta parte, blogul acesta nu este un loc in care sa facem acuzatii fara dovezi!
    Mult succes la concurs!

  7. asa s a intamplat si cand a castigat Leonard Constant. Nu a fost la preselectie. Asa s a intamplat si acum. Si va castiga, va spun eu.

  8. @ emil
    Ce importanta are, domnul meu, daca va castiga sau nu acest personaj despre care povestesti? Atata timp cat omul este talentat si si-a castigat simpatia juriului atunci premiul il merita fara drept de contestatie din partea celorlalti.
    @ UNUL DINTRE PARTICIPANTI
    Daca ai plecat la concurs cu gandul ca-l vei castiga inante sa participi atunci vei fi in continuare plin de frustrari de genul acesteia. Deja nu mai tine de cine a participat pe langa tine ci doar de nemultumirile tale interioare. Ne pare rau dar aici nu cred ca vei primi sprijin in incercarea de denigrare a unor oameni fara a avea dovezi clare macar. Eu cred din postul tau doar ca esti unul care nu stie sa piarda cu fruntea sus.
    P.S.: Nu astept raspuns la acest comment

  9. cum vi s-au parut recitalurile ???

  10. eu n-am fost la festival, asa ca n-as putea sa-mi dau cu parerea strict legat de ce-a fost anul asta. discutand insa la nivel principial, regulamentele sunt inventate in general spre a fi respectate, indiferent ca-i vorba de legea unei tari sau normativele participarii la un festival. daca-i alba, apoi alba sa fie pentru toti, de la vladica la opinca. nu cred da-i vorba despre a pierde cu fruntea sus. am fost in “mocasinii” omului in cateva momente si e frustrant, de pilda, sa vezi premiata in festival de folk (nu in afara lui, atentie) o aparitie strict instrumentala.

    reguli si regulamente - o chestiune sensibila. cum stii ca-i cazul sa le incalci ori sa le urmezi habotnic? iti asumi riscurile? (e valabil si pentru juriu si pentru concurenti..)

  11. @emil: posibil sa fie cum spui tu, nu am de unde sa stiu ca nu am fost acolo. Iar faptul ca am auzit barfe in stanga si in dreapta nu inseamna practic nimic. Ca de barfit toata lumea barfeste pe toate lumea. Dar, cum spuneam si mai sus, asa nu se rezolva nimic. Toata lumea stie, toata lumea se plange, nimeni nu o face pe fata, nimeni nu incearca sa schimbe ceva. Prin urmare, la ce bun sa ne mai plangem?
    @Ionut Mangu: Sa nu exageram! :) @andra: din pacate noi nu am fost de data asta. Dar cei care au fost si ne viziteaza sunt invitati sa-si dea aici cu parerea :) .
    @tivodar: ai dreptate cu regulile si regulamentele. asa este, sunt facute spre a fi respectate. Iar atunci cand crezi cu adevarat in chestia asta, ori de cate ori esti marorul incalcarii unei reguli, e normal sa reactionezi. nu sa imprastii barfe, nu sa te plangi, sa reactinezi atunci si acolo unde trebuie.Nu e usor, stiu! Risti mult, poti risca totul! Dar, parerea mea e ca, daca taci, daca inghiti, nu faci altceva decat sa te transformi intr-un fel de complice la acea fapta. Plus ca, in timp, tot inghitind, te umpli de frustrari si de -sa-mi fie iertat limbajul- rahat. Daca singurul lucru pe care il faci mai apoi e sa te plangi printr-un comentariu anonim, devi cu atat mai jalnic. Cum spuneam mai sus: ori ai curaj sa faci ceva, sa refuzi sa inghiti, ori inghiti pana la capat si stai in banca ta. Jumatatile de masura nu incap aici!

  12. Eu nu am reusit sa ajung la Festival, imi spuneti si mie cine a castigat Premiul cel mare? Ar trebui facuta mai multa publicitate in media, acestui festival!

  13. E de a dreptul penibil! Paul Arva si Jul baldovin in concurs si Ovidiu Scridon in recital? HAI MAESTRE SOCACIU ca de data asta ai comis o rau de tot. Ti a luat vantu mintile ce naiba? Maestre, mergi dupa Chaplin… sanatos…vai de folkul tau.

  14. numele meu il vezi ;) eu am renuntat la ideea de “om bun” urmare a doi ani de preselectii in care domnul Socaciu a decretat de fiecare data ca nu cant folk, ba chiar in ultimul an, a se citi 2006, am fost intrebat politicos si mai in gluma, mai in serios, ce caut acolo. oare n-am gresit locatia?

    de fiecare data cand am simtit ca ceva nu-i ok, am spus. in cazul festivalului mai sus amintit, el se hraneste consistent din amintirile altor timpuri sfarsite de mult.

    sunt atatea festivaluri in tara asta: mergeti acolo. ploiesti, brasov, iasi, targoviste, alba iulia - am numit doar cateva, la intamplare. probati-va acolo mai bine., in locuri unde schimbarea e mai usor acceptata si unde evolutia isi urmeaza cursul ceva mai flexibil.

  15. @Floriploiesteanu: Nici noi nu am fost dar din surse neoficiale am inteles ca marele premiu l-a luat Nicu Zota. Sper sa nu gresesc.
    @emil: Cum spuneam si undeva mai sus nu cred ca Socaciu citeste blogul nostru iar daca il citeste nu cred ca va raspunde intrebarilor voastre. Eu personal nu pot sa-ti raspund la intrebari, nu sunt in masura sa o fac
    @tivodar: scuze daca s-a inteles gresit. Cand spuneam de comentarii anonime ma refeream la UNUL DINTRE PARTICIPANTI, in niciun caz la tine. :) .
    Pe mine ma distreaza faza cu “asta nici macar nu canta folk” :)) Da stai linistit ca au trecut multi prin asta.
    Si da, ai dreptate: nu va convine la Om bun? Mergeti in alta parte! Si in loc sa va plangeti aiurea pe net, spuneti pe fata ce va doare! Dar la faza asta ni se va raspunde cu ceva de genu: toti organizatorii de festivaluri is intelesi intre ei si comploteaza impotriva noastra, deci mai bine stam cuminti! Parerea mea e ca daca esti bun, daca esti talentat, daca muncesti mult si pui pasiune in ceea ce faci pana la urma tot reusesti. Poti sa fi plin de trofee, sa castigi la toate festivalurile din tara, daca nu esti bun tot nu faci mare branza.

  16. Nicu Zota… canta bine… e din generatie cu Socaciu… e de inteles… dar nu e mai bun nici ca Paul Arva si nici ca Jul Baldovin. Alege-s-ar praful de OM BUN. Cred ca Socaciu asta si vrea…Ovidiu Scridon cred ca nici n ar fi trecut de preselectie… si Socaciu l a bagat in recital… ufffffffffff daca n si-b domeniu folk ului, al sentimentelor, tot PILA lucreaza… sa mi bag….. PILA la Socaciu atunci.

  17. stiu ca au trecut multi prin asta, destui mai buni ca mine chiar. pe mine ce ma distreaza e expresia “a fi bun” in folk. ce inseamna sa fii bun in folk? sa ai un anume tip de voce? sa stii folosi chitara intr-un anume fel? sa compui un anume fel de cantece? toate trei de-odata?

    cam astea ar fi criterii de evaluare la un festival de gen. folkul e poezie-muzica. folkul musteste de subiectiv si stiu destule cazuri de incepatori cu 3 acorduri pe chitara care mi-au transmis mai multe decat un maestru prestidigitator pe griff.

    sa fii bun inseamna, cred eu, sa faci muzica ta din suflet, exact asa cum vine ea.

  18. Unde sunt…. Nu acum din Iasi, Unde din Cluj? Alina Manole? Alina Zaharia? Prefix 032? Fox Studis? Folk Clasic? Leonard Constant? Maria Magdalena Danaila? Am urmarit fenomenul folk in ultima perioada… cei mai buni din noul val sunt cei enumerati mai sus. Cand concureaza Nicu Zota, Jul Baldovin, Paul Arva… Ovidiu Scridon e in recital? vai de … p..a lu Socaciu… mi e scarba… pesedist imputit…

  19. :) sa-ti raspund eu: Nu Acum, din cate stiu, nu mai canta. “Unde” tocmai si-au lansat disc, dar ei, ca si iesenii, au castigat cam tot ce s-ar putea castiga in tara si nu cred ca s-ar pune problema de “om bun” altfel decat ca recital. Alina Manole canta prin oras ocazional, parte a Gashkademiei de Folk si are o emisiune de profil la Radio Lynx. Fox Studis s-au pus pe treaba si au facut la ei acasa un superfestival, care ii da clasa “omului bun” la mai toate capitolele. Folk Clasic sunt si ei la ei acasa - mai ies , din ce stiu, din gaoace la festivalul de la Caracal. Leo Constant e in Canada, acolo unde-si are si domitzilul si unde e mult mai cunoscut muzical decat in Romanica, trust me.

    Nicu nu canta rau, nici Jul, daca stau sa ma gandesc bine. Amandoi merita o scena mare, chiar daca in cazul lui Jul, de la o vreme, nu mai vorbim de folk.

    pana la urma, insa, conteaza niste cantece, nu niste concursuri.

  20. @emil: dintre cei amintiti de tine cel putin Alina Manole, Alina Zaharia, grupul Unde si Leonard Constant stiu sigur ca au castigat deja Trofeul Om bun, la editiile precedente ale Festivalului. Cei pe care i-ai enumerat tu cred ca au depasit faza de “concurenti” demult. Eventual sa fi cantat in recital, asta da. Dar nu sunt eu in masura sa-ti raspund la intrebari. Daca vrei sa-l intrebi ceva pe domnul Socaciu, te rog frumos sa il intrebi pe el, dar nu la noi pe blog (sau pe alte site-uri pe unde te-am mai zarit azi) ca nu vei gasi raspunsurile aici. Si inca ceva: te rog sa folosesti un limbaj civilizat daca mai ai de gand sa postezi pe acest blog.

  21. Emil draga, cei de care spui tu si-au vazut de trreaba lor si au inteles ca nu Om Bun ii va lansa ci propriile forte. Si acum canta, toti, prin diverse locuri..nu trebuie neaparat sa ai album lansat cu tam-tam si sa ajungi la tv ca sa fii iubit de public.Om Bun nu inseamna nimic, trust me, credeam si eu asta inainte de a intra in festival insa m-am lamurit. Este doar o foarte buna ocazie de a fi pe o scena si a iti testa capacitatea de a canta in fata unui public numeros. Daca cineva vrea sa cante si sa fie recunoscut, zau ca are destule ocazii sa o faca, in Bucuresti mai ales, unde deja sunt 5 seri folk intr-o saptamana, 3 dintre ele cu open microphone…si e posibil daca o face sa reuseasca sa intre si in festival, pentru ca intr-un an de zile se aud si se vad multe ;) Nu stiu insa la ce i-ar folosi cuiva sa mearga la Om Bun, chiar daca ia si premiu, zau, ca nimic nu se intampla dupa aia, nu vine Socaciu la tine sa te pupe pe frunte si sa te faca vedeta. Daca nu mai canti si prin alte parti ai chiar toate sansele sa nu mai stie nimeni de tine pana la urmatoarea editie…poti avea chiar surpriza ca anul asta sa iei premiu si la anul sa nu mai treci de preselectie, in functie de toanele tartorului sef. Insa, trecand peste toate Socaciu macar face ceva. Voi, cei care urlati ca nu e fair, ce faceti? Va duceti acasa sa va plangeti de mila ca nu ati intrat in festival. Stii ce am facut eu a 3-a oara cand m-a respins? M-am dus acasa si am lucrat, am cantat, am incercat sa ies in lume si mai ales am incercat sa ii strang pe cei care vor sa cante ca sa facem ceva impreuna. Asa te lupti, nu zbierand ca nu e corect ce se intampla acolo. Ok, nu este, de acord, insa numai noi putem schimba asta.
    si pentru UNUL DINTRE PARTICIPANTI: este foarte corect, trebuia atunci sa spui ceva daca asa mult te-a deranjat, desi daca ai fi fost la celelalte editii ai fi stiut despre cine e vorba si ai fi stiut ca merita din plin sa intre in concurs. Chiar si asa, sa stii ca era cat pe ce sa nu fie primit. El macar a fost acolo…nu a fost chemat prin telefon sa participe si nici nu a cantat in concurs avand deja un trofeu Om Bun acasa pe raft (conform regulamentului concursului, daca ai luat marele premiu nu mai ai dreptul sa participi).

  22. Nu ma dau in vint dupa genu` folk, iar din exterior povestile voastre de aici despre OM BUN sunt chiar comice. Recunosc insa ca din cauza anturajului ajung deseori la serile de folk din capitala, care nu sunt putine.
    @emil: fara suparare, in toate comentariile tale pomenesti de Ovidiu Scridon. L-am vazut de multe ori in Expirat, prin Big Mamou si de curind in El Comandante si nu doar ca mi-a placut mult, dar am observat ca de fiecare data locurile in care cinta se umple de lume. Oare de ce crezi? Iar piesele lui se cinta in draci, mai ales pe munte. Te intreb din nou:… oare de ce? Sincer, nici mie nu mi-e simpatic, dar aici vorbim de muzica, iar la OM BUN doar daca n-ai fost in sala poti sa afirmi ca n-a avut succes la public.
    Si despre Dani Fat am auzit vorbinde-se ca n-are ce cauta acolo, pentru ca stie doar trei acorduri, dar cu cele trei acorduri se descurca mai bine decit altii cu trei sute. Asta e fratilor!
    Solutia problemelor voastre, dragi cintareti tineri de folk este sa va uniti, nu sa va dezbinati. Iar a voastra, public minunat de folk este sa va bucurati de aceste acte artistice nu sa le huliti.
    Viata e scurta!

  23. rescriu comentariul pentru a nu crea confuzii; eu sunt emilb2004, nu emil (era culmea :)))

    Nu ma dau in vint dupa genu` folk, iar din exterior povestile voastre de aici despre OM BUN sunt chiar comice. Recunosc insa ca din cauza anturajului ajung deseori la serile de folk din capitala, care nu sunt putine.
    @emil: fara suparare, in toate comentariile tale pomenesti de Ovidiu Scridon. L-am vazut de multe ori in Expirat, prin Big Mamou si de curind in El Comandante si nu doar ca mi-a placut mult, dar am observat ca de fiecare data locurile in care cinta se umple de lume. Oare de ce crezi? Iar piesele lui se cinta in draci, mai ales pe munte. Te intreb din nou:… oare de ce? Sincer, nici mie nu mi-e simpatic, dar aici vorbim de muzica, iar la OM BUN doar daca n-ai fost in sala poti sa afirmi ca n-a avut succes la public.
    Si despre Dani Fat am auzit vorbinde-se ca n-are ce cauta acolo, pentru ca stie doar trei acorduri, dar cu cele trei acorduri se descurca mai bine decit altii cu trei sute. Asta e fratilor!
    Solutia problemelor voastre, dragi cintareti tineri de folk este sa va uniti, nu sa va dezbinati. Iar a voastra, public minunat de folk este sa va bucurati de aceste acte artistice nu sa le huliti.
    Viata e scurta!

  24. Dragii mei,
    Am fost la Om Bun in principal pentru a asculta concurentii. Prestatia acestora, strict legata de momentul competitiei si nu de istoricul lor muzical, artistic, s-a reflectat - din punctul meu de vedere – foarte bine in premiile acordate primilor 2 competitori: Nicu Zota si Paul Arva. Celelalte premii si alegerea finalistilor tin de o decizie comuna unui juriu si nu comentez.
    Cat despre ce-am citit legat de oamenii din recital si concurenti. A fi concurent la un festival implica o decizie proprie si personala de a fi pe scena. Vrei sa fii concurent? Atunci accepti si situatia in care un coleg de scena din concerte “underground” (numite astfel de Ivanitschi) este in recital. Iti asumi un statut, atata tot.
    Festivalul “Om bun” este unul dintre multele festivaluri de folk din Romania. Nu cred ca este cel mai mare ci cel mai longeviv, un festival care a aparut intr-o perioada in care muzica de acest gen parea ca nu mai conteaza. Un festival mare, din punctul meu de vedere, implica o sala mai mare decat cea a teatrului ion creanga, premii mult mai consistente in bani pentru concurenti, cu sponsori si promovare de elita, cu televiziuni care sa transmita in direct evenimentul sau care cel putin sa faca emisiuni dedicate.. Tot astept modelul festivalurilor de peste mari si tari…
    @Tivodar: Stefan, raspunsul tau legat de motivul pentru care lista scrisa de emil nu s-a regasit in recitaluri poate genera niste confuzii. Nici Stelian Maria nu canta in mod constant, dar, iata, s-a aflat in recital. Deci ipoteza distantei fata de Bucuresti sau frecventei concertelor nu se sustine. “Nu acum” mai canta. “Unde” si-au lansat album, da, dar nimeni nu scrisese “de ce nu au venit in concurs?”, alta era intrebarea. In ceea ce ma priveste cantul este mai mult decat ocazional si nu doar in concertele marca gashkademiei. Fox Studis muncesc mult si se simte, la ei calitativ am simtit ce inseamna sa “muncesti” pentru folk, fie el si alternativ. La Leo e aceeasi ipoteza a distantei, despre care am scris mai sus.
    Alegerea artistilor pentru recitaluri o fac organizatorii. Simplu. Nu publicul, nu cumparatorul de albume. Organizatorul. Si, pe banii lui si ai sponsorului, poate sa aduca pe cine vrea. De aceea nu voi avea niciodata vreun minim regret ca in unele concerte sunt invitata si in altele nu. Sunt decizii si de-o parte si de cealalta.
    Sa ne auzim cu bine, sa ne cantam frumos, sa ne bucuram de folk pe oriunde exista ocazia sa-l ascultam!

  25. cine este stelian maria?

  26. Draga Alina,

    afirmatiile mele nu au absolut nicio legatura cu prezenta sau absenta numelor mentionate in recital la “Om Bun”. personal, am simtit intrebarea lui emil ca pe-un fel de “unde esti tu, Tepes doamne” (la scala corecta, fireste…) si am reactionat, oferind informatiile pe care le stiu eu. de “nu acum” imi spusese walter - poate nici el nu mai e asa de informat de cand sta la costinesti. tu mi-ai povestit acum catva vreme ca iti recuperezi pulsul in cantat, dar ca asta nu se va transforma intr-un obicei. Leo e la el acasa, unde canta in continuare cum stie mai bine, etc. - dar o repet: afirmatiile mele aveau legatura nu atat cu ideea de “Om Bun” cat cu cea de a… canta pur si simplu.

  27. tivodar: Draga Stefan, atata timp cat deja albumul este gata, eu zic ca nu e doar o recuperare de puls :) asta era acum 2 ani, cand mi-am dat seama ca am renuntat in mod prosteste la jumatate din mine, cea muzicala, dar cand nu indrazneam sa cred ca se mai poate face ceva. numarul concertelor de anul acesta, in afara de aparitiile ocazionale (in sensul de neprogramate) sau de prezentele la radio+tv sunt semne ca …”i’m back in business”! :)) sau cel putin asta imi place sa cred despre mine :))
    magdalena: piesa de referinta pentru Stelian este “noi nu plecam” - imn al manifestantilor din piata universitatii din 1990.

  28. tot ce pot spune e: glad to have you “back”! Petrecerea de Craciun a ForeverFolk a iesit grozav si ma bucur ca te-am auzit si asa.:)

  29. @emil, esti foarte lipsit de creativitate: ai postat acelasi comentariu calomnios la adresa lui Socaciu si-a lui Scridon pe vreo 10 site-uri. Tu, cu siguranta ai ceva personal cu oamenii astia. Esti invidios, esti frustrat, te ocupi si tu de muzica!?
    Are dreptate emilb2004. Nu asa si nu aici iti poti rezolva problemele.
    Pina una alta, daca pe Socaciu nu cred ca-l poate afecta in vreun fel comentariile tale, lui Scridon cred ca i-ai facut deja multe servicii de imagine. Intimplator sau nu, mie-mi place muzica celor doi.

  30. @dorin: cred ca fiecare avem dreptul la o opinie; singurul punct in care sunt de acord cu emil este cel in care face o comparatie intre cei trei aflati in concurs si ovidiu scridon aflat in recital; as mai adauga eu doua nume: fortele de munca si stelian maria. Cred ca ar trebui sa ne bucuram cu totii ca valoarea concurentilor este peste cea a invitatilor in recital :)

  31. HELLO,
    imi place ce scrie emilb2004:
    “Solutia problemelor voastre, dragi cintareti tineri de folk este sa va uniti, nu sa va dezbinati. Iar a voastra, public minunat de folk este sa va bucurati de aceste acte artistice nu sa le huliti.
    Viata e scurta!”
    @emil, fara suparare, limbajul tau bekallian cred ca e mai potrivit pe stadioane. Poate ai gresit comunitatea.
    @tadaaaaaaaa, cum poti compara valorile unor cintareti? nu tot cu barometrul personal? adica prin opinia personala despre care scri? si mie-mi place scridon, dar asta nu inseamna ca-i blamez pe ceilalti.
    Ca fapt divers, din cite stiu eu, oamenii astia sunt chiar prieteni foarte buni si tot circul asta pe care-l creati e o aiureala.
    E o saptamina in care, mai ales pe acest site ar trebui sa promovam dragostea, frumosul, armonia. Nu-i asa?
    Sarbatori fericite tuturor!

  32. Printre altele , Stelian Maria este omul care nu a uitat niciodata ce inseamna ” ochii tai ” , iar cei care il cunosc personal raman marcati de ideea de iubire in conceptia sa : a uita de tine pentru aproapele tau

Comentariul tau :