Alina Manole – Nimic din ce nu există plus muzică folk

De Alina Ioana Deac la data August 2, 2008   in Rubrica FOLKOSFERA

“Sunt, pe cât pot, un om bun/ Sunt, pe cât se poate, un om norocos./Sunt, pe cât mi-e limita, un om rezistent./ Sunt, pe cât mi-e voia, omul care sunt./Sunt, pe cât mă duce sufletul, un om care cântă”, aşa se prezintă, pe site-ul său oficial, Alina Manole, o tânără folkistă, deja cunoscută în peisajul muzical românesc, una dintre cele mai apreciate voci ale noii generatii de folkisti.

Cum face parte dintr-o tânără generaţie de artişti, Alina ştie că Internetul este unul dintre cele mai bune mijloace de promovare aşa că, pe lângă un site oficial, bine făcut, ea are şi o căsuţă virtuală în blogosferă.

Pe blogul său intitulat „Nimic din ce nu există, plus muzică folk”, Alina Manole este destul de activă, lăsând, ori de câte ori timpul îi permite, câte o scurtă însemnare. Artista scrie aici gânduri personale, alteori câteva versuri, sau anunţă evenimentele care vor avea loc în lumea folkului românesc. Un blog concis, util mai ales datorită informaţiilor pe care le oferă despre concertele şi festivalurile de folk din ţară, pe care vi-l recomandăm cu căldură.

Dacă încă nu aţi avut ocazia să o auziţi pe Alina cântând, mai aveţi încă timp să daţi o fugă până în Vama Veche unde artista va concerta pe scena festivalului „Folk You”. Până atunci însă, iată o mostră din ceea ce Alina poate să facă (şi să mai spună gurile rele, dacă mai pot, că folkul românesc e pe moarte!):

Popularity: 1% [?]

2 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. Va multumesc cu drag pentru cele scrise si va daruiesc si voua o bucata din luna mea patrata :)
    Din 5 octombrie, Luna Patrata se va transforma si in emisiune radio…detalii pe site :)

  2. Alina, noi iti multumim din suflet pentru vizita si mai ales pentru dar :) . Felicitari pentru emisiune, abia o asteptam :) !

Comentariul tau :